17.10.10

Πρόγραμμα περιοδειών και επισκέψεων για την Δευτέρα 18/10/2010

Δευτέρα 18/10 - Επίσκεψη τραπεζών στο κέντρο της Αθήνας
Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Βούτσης (κεντρικός τομέας Αθήνας) και ο πρώην Πρόεδρος της ΟΤΟΕ Δημήτρης Τσουκαλάς (βόρειος τομέας Αθήνας), επικεφαλής αντιπροσωπείας του συνδυασμού, θα επισκεφτούν το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου καταστήματα τραπεζών στο κέντρο της Αθήνας.

Δευτέρα 18/10 - Επίσκεψη Δημαρχείου Αγ. Βαρβάρας
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης δυτικού τομέα Αθήνας Νότης Μαριάς και ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ Δημήτρης Βίτσας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα επισκεφτούν μαζί με άλλους υποψηφίους του συνδυασμού το Δημαρχείο και τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αγ.Βαρβάρας το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου. Θα συναντηθούν με το Δήμαρχο και τους εργαζόμενους του Δήμου. Στη συνέχεια θα περιοδεύσουν στη λαϊκή αγορά της Αγ.Βαρβάρας.

Συνάντηση Αλ. Μητρόπουλου με το Προεδρείο της ΑΔΕΔΥ
Ο Αλέξης Μητρόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» θα συναντηθεί τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 στις 11:00 π.μ. με το Προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, για να συζητήσουν τα προβλήματα που αφορούν τους δημόσιους υπάλληλους και ευρύτερα τον δημόσιο τομέα, στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ.