24.10.10

Δευτέρα 25/10: Μέρα δράσης ενάντια στην ανεργία. Πρόγραμμα εκδηλώσεων σε ΟΑΕΔ της Αττικής

Δευτέρα 25/10: Πρόγραμμα δράσεων σε ΟΑΕΔ της Περιφέρειας Αττικής

ΟΑΕΔ Κερατσινίου. Κεντρική ομιλία Αλέξη Μητρόπουλου για την ανεργία (ώρα 10.00). Ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα συνοδεύεται από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Πειραιά  Λια Φράγκου και τον υποφήφιο αντιπεριφερειάρχη Νήσων Γιάννη Σχίζα, καθώς και από υποψήφιους περιφερειαακούς συμβούλους.

ΟΑΕΔ Κεντρικού Τομέα. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Ν. Βούτσης μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφτούν τα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Πειραιώς (ώρα 10.00).

ΟΑΕΔ Βόρειου Τομέα. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομέα Δημ. Τσουκαλάς μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφτού τον ΟΑΕΔ στην Αγία Παρασκευής (ώρα 9.00) τον ΟΑΕΔ στο Μαρούσι (ώρα 10.30) και τον ΟΑΕΔ στη Νέα Ιωνία (ώρα 12.00).

ΟΑΕΔ Δυτικού Τομέα. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης δυτικού τομέα Ν. Μαριάς, ο Γραμματέας του ΣΥΝ και υποψήφιος περιφεριακός σύμβουλος Δημ. Βίτσας και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφτούν στις 10.00 τον ΟΑΕΔ στο Περιστέρι.  

ΟΑΕΔ Νότιου Τομέα. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης νότιου τομέα Ηλ. Νικολόπουλος καθώς και κλιμάκια υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων θα επισκεφτούν τον ΟΑΕΔ στην Καλλιθέα (ώρα 9.00), τον ΟΑΕΔ στον Άλλιμο (ώρα 10.00), τον ΟΑΕΔ στο Μοσχάτο (ώρα 10.30) και τον ΟΑΕΔ στη Γλυφάδα (ώρα 11.00).  

ΟΑΕΔ Ανατολικής Αττικής. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Γιώργος Βαρεμένος μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφτούν τον ΟΑΕΔ στο Μαρκόπουλο Μεσογείων (ώρα 10.00).

ΟΑΕΔ Δυτικής Αττικής. Ο υποψήφιος αντιπερειάρχης δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφτούν τον ΟΑΕΔ στην Ελευσίνα (ώρα 9.00).