29.10.10

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010: Μέρα δράσης για το περιβάλλον του συνδυασμού ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Αλέξης Μητρόπουλος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, Γιώργο Βαρεμένο και Γιάννη Σχίζα, καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθούν το Σάββατο 9.30 πμ το Δήμο Αχαρνών, όπου και θα παρουσιάσουν την πρόταση του συνδυασμού για το μητροπολιτικό δάσος του Τατοίου.
 
Παράλληλα, θα γίνουν οι παρακάτω δράσεις-παρεμβάσεις από κλιμάκια υποψηφίων στην περιφέρεια Αττικής.

Για τον Υμηττό: Κλιμάκιο του Περιφερειακού ψηφοδελτίου «Αττική Συνεργασία-Όχι στο Μνημόνιο», του Κεντρικού Τομέα, με επικεφαλής τον  υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, Ν. Βούτση, θα περιοδεύσει αύριο Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στον Υμηττό και θα συναντηθεί με τους εθελοντές δασοπυροσβέστες του Υμηττού. Το ραντεβού είναι στις 11 π.μ. στον Κουταλά.

Για την ακτή Σκαραμαγκά με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Νότη Μαριά και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, Γραμματέα της ΚΠΕ του ΣΥΝ, Δημήτρη Βίτσα 

Για την Πεντέλη, με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Δημήτρη Τσουκαλά.

Για το Ελληνικό, με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Ηλία Νικολόπουλο.

Για την παραλία Ελευσίνας: Οι υποψήφιοι της Δυτικής Αττικής του συνδυασμού «Αττική Συνεργασία-Όχι στο Μνημόνιο», με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη  Γ. Βασιλείου, θα βρεθούν αύριο Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 9 π.μ. στη Παραλία Ελευσίνας, ζητώντας την απελευθέρωση των ακτών της Δυτικής Αττικής. 
                                                                                  
Για τα "Λιπάσματα", με επικεφαλής την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Λία Φράγκου.