29.10.10

Περιοδεία στη Νέα Σμύρνη

Αντιπροσωπεία του περιφερειακού ψηφοδελτίου "Αττική Συνεργασία - Όχι στο Μνημόνιο", αποτελούμενη από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέξη Μητρόπουλο, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη νότιου τομέα Ηλία Νικολόπουλο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Θ. Γερόπουλο, Γ. Ζαρέντη, Στ. Κολυβά, Φ. Κούβελα, Π. Κυπριανίδου, Αλ. Μπίστη, Χρ. Νικολάτο, Ν. Στεφανόπουλο και Β. Τζαφά πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί περιοδείες στη Νέα Σμύρνη, στο χώρο της παρέλασης και στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Αλέξης Μητρόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το επίκαιρο ΟΧΙ στις μέρες μας είναι το ΟΧΙ στο Μνημόνιο και τον Καλλικράτη. Όχι στην κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, όχι στη μείωση των μισθών και των συντάξεων, ναι στους αγώνες των εργαζόμενων, των ανέργων, των συνταξιούχων, ναι στο όραμα της νεολαίας μας για μια κοινωνία ισονομίας και δικαιοσύνης. Το καταστροφικό Μνημόνιο δεν είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσει η πατρίδα μας.»

***

Το απόγευμα αντιπροσωπεία του περιφερειακού ψηφοδελτίου "Αττική Συνεργασία - Όχι στο Μνημόνιο", αποτελούμενη από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέξη Μητρόπουλο, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη νότιου τομέα Ηλία Νικολόπουλο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Π. Κυπριανίδου, Φ. Κούβελα & Αλ. Μπίστη θα επισκεφθεί την περιοχή του Τροκαντερό, στο Π. Φάληρο.

Αθήνα, 28/10/2010