22.10.10

Δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου μετά την επίσκεψη του στα γραφεία των Ομοσπονδιών Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων

Τα γραφεία των Ομοσπονδιών Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξης Μητρόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τους ένστολους.

Μετά το τέλος των συναντήσεων έγιναν δηλώσεις:

ΑΛ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Συναντηθήκαμε σήμερα με τους Προέδρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών (ΠΟΑΞΙΑ), τον κ.Φωτόπουλο και τον κ.Γεωργάτζη. Μιλήσαμε για τα ζητήματα των αστυνομικών, για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους έλληνες αστυνομικούς, που είναι οι πιο ταλαιπωρημένοι, οι λιγότερο αμειβόμενοι αστυνομικοί υπάλληλοι της Ευρώπης. Δήλωσα ότι θα μείνω αλληλέγγυος στα προβλήματά τους, όπως χρόνια  τώρα στάθηκα στο πλευρό τους. Ζήτησα τη συμπαράστασή τους σε έναν αγώνα δύσκολο για να αποτρέψουμε τις κοινωνικές επιπτώσεις του μνημονίου και σε βάρος των περήφανων και αξιότιμων αστυνομικών, απλών και αξιωματικών, της ελληνικής Αστυνομίας και θα συνεχίσουμε έναν καλό αγώνα που είχαμε εγκαινιάσει πριν 20 χρόνια.

Εκπρόσωποι ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ: Από πλευράς μας, αφού ευχαριστήσαμε τον κ. Μητρόπουλο για το διαχρονικό ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του Κλάδου μας, τονίσαμε ότι στο πρόσωπό του οι Έλληνες Αστυνομικοί βλέπουν έναν καλό φίλο - μόνιμο συμπαραστάτη στις νομικές διεκδικήσεις και στους συνδικαλιστικούς μας αγώνες, του ευχηθήκαμε ολόψυχα Καλή Επιτυχία στον όμορφο και δύσκολο αγώνα του. Οι Έλληνες Αστυνομικοί προσβλέπουν στη δικαίωση των επιλογών του, δεδομένου ότι με το νέο θεσμικό πλαίσιο ο ρόλος του περιφερειάρχη είναι καθοριστικός για όλους μας.

 22/10/2010