26.10.10

Δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Αλέξη Π.Μητρόπουλου μετά την συνάντησή του με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του Δημοσίου


Αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ», με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ.Αλέξη Μητρόπουλο, συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του Δημοσίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τους συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους και κυρίως το μέλλον των συντάξεων μετά τις μεγάλες περικοπές, που η πολιτική του Μνημονίου επέφερε.

Ο δραστήριος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Βαβουγυιός υποστήριξε ότι όλο και περισσότεροι συνταξιούχοι πέφτουν κάτω των ορίων της φτώχειας και ότι η περαιτέρω μείωση των συντάξεων, που η περιορισμένη χρηματοδότηση του Ασφαλιστικού μέχρι το 2060 προοιωνίζεται, θα δημιουργήσει κοινωνικά ολοκαυτώματα. Ταυτόχρονα δήλωσε την υποστήριξη της Ομοσπονδίας προς τον Συνδυασμό και το πρόσωπο του κ.Μητρόπουλου που είναι διαχρονικός συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματά τους.

Ο κ.Μητρόπουλος ευχαρίστησε τον κ.Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και όλους τους συνταξιούχους γι’αυτή την εκδήλωση τιμής και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του.